Fanteziile sexuale ale femeilor

By  |  0 Comments

sex cu o femeie

De nu stiu cate ori am vazut articole scrise despre fanteziile barbatilor, despre ce ar vrea ei sa faca, cum etc. Dar foarte putine despre fanteziile femeilor, desi cele care, pana la urma, implinesc marea majoritate a fanteziilor barbatilor suntem noi, femeile.

Si am inceput sa imi intreb prietenele si colegele care este fantezia lor cea mai ascunsa din punct de vedere sexual, intocmind un mic clasament.

1. Pe primul loc a fost dorinta de a face sex cu o alta femeie. Explicatiile au fost simple si de bun simt: o femeie se ingrijeste mai des ca un barbat, este epilata total, inclusiv inghinal, nu are par la subrat. In plus, o femeie este capabila sa sarute mai lin, mai usor si sa fie atenta cu fiecare particica a corpului partenerei sale, tocmai pentru ca stie cum si-ar dori ea insasi sa fie excitata.

2. Pe locul al doilea a fost experienta cu un strain, un barbat pe care sa-l intalneasca atunci pentru prima data si in bratele caruia sa se abandoneze complet. Si aici fiecare si-a explicat alegerea. In primul rand, faptul ca pe acel barbat nu l-ai mai intalnit niciodata te face sa nu stii nimic despre corpul lui. Nu stii cum arata dezbracat, nu stii ce dimensiuni are sexul lui, nu stii daca prefera sa te domine puternic sau usor. Nu stii nici macar daca vorbeste in timpul sexului si nici cat timp este in stare sa te mentina in starea de excitare. Intr-un fel este ca la prima intalnire, cu exceptia ca de data asta nu te mai astepti sa te doara, pentru ca nu mai esti virgina. Dar emotia generata de faptul ca nu stii la ce sa te astepti poate fi extrem de puternica.

Si poate o sa va mire sau nu, dar pentru ca aceasta experienta sa fie sublima trebuie ca de a doua zi sa nu il mai vezi pe barbatul respectiv. Altfel totul se va transforma intr-un crancen razboi cu propria ta constiinta.

Din pacate aceasta varianta este in acelasi timp si periculoasa, pentru ca nu stii daca fat Frumos are sau nu vreo boala venerica. Da, vei folosi prezervative, dar asta va reduce mult din placerea suprema a experientei.

3. Pe locul al treilea s-a clasat experienta unui… viol. Le-am intrebat pe toate ce poate fi placut la un viol, iar raspunsurile au fost, in mare aceleasi. In timpul unui viol nu exista nimic cerebral la barbatul care te poseda. El se comporta animalic, doreste sa-si implineasca doar poftele carnale, fara sa-l intereseze daca tu vrei ceva din ceea ce iti face. In plus, lupta cu violatorul trezeste in femei o energie deosebita. Faptul ca pana la urma sunt infrante de catre barbat, le arata femeilor ca sunt posedate de o forta salbatica, o forta bruta pe care orice femeie si-o doreste in pat din cand in cand sau chiar tot timpul.

Personal nu recomand sa va doriti sa fiti victime ale unui viol, dar puteti sa incercati in budoar sa creeati scenariul unuia, pe cat posibil cu un partener intamplator, un prieten apropiat care este in stare sa pastreze discretia despre aventura in doi.

Toate aceste 3 fantezii sexuale ale femeilor functioneaza pe principiul fructului oprit: cu cat e mai interzis sa gusti din el cu atat te straduiesti mai tare sa il culegi si sa musti macar o data. Nu ma intrebati ce mi-as dori eu, pentru ca mi-ar fi jena sa va spun.

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Read previous post:
Cum sa depasim fricile copiilor pas cu pas?

 Alina Ioana Ciocodan, psiholog Metoda de a aborda frica progresiv este cea mai eficienta. A-l arunca pe copil in apa...

Close