Bratara din Rudraksha

By  |  5 Comments

In sanscrita, Rudraksha inseamna “Ochiul lui Rudra (Shiva)” si legenda spune ca Shiva cand a vazut cate nenorociri sunt pe Pamant a varsat o lacrima si din aceasta lacrima s-a format primul copac Rudraksha. Rudraskha este denumirea unui copac cu fructe albastre, si semintele acestor fructe sunt folosite la crearea acestor minunate margele. Arborii Rudraksha cresc in insulele din sud-estul Asiei ca: Java, Sumatra, Borneo, Bali, Timor (Indonezia) dar si in unele parti din sudul Nepalului, India si Iran.

Margelele Rudraksha, confectionate din frunctele de Rudraksha, au mai multe fatete dar cele mai des intalnite sunt cele cu cinci fatete.

Semintele Rudraksha emit energie benefica pentru vindecare si aduc schimbari pozitive celor ce le poarta. Rudraksha sunt foarte cautate de cei care doresc in viata: o minte si un corp sanatoase, succes pe toate planurile, dobandire de noi cunostinte, bogatie si faima si nu in ultimul rand fericire.

Ajuta la cresterea increderii, orientarea catre prosperitatea, insufla sentimentul de securitate si imbunatatesc abilitatea de a relationa cu altii. Este cunoscuta ,de asemenea, proprietatea anti-imbatranire a semintelor de Rudraksha.

Aceste bratari din rudraksha au fost purtate de Buddha, Gandhi, Dalai Lama si multi alti yoghini indieni iluminati. Printre vedetele de la noi care poarta aceste bratari se numara Mihaela Borcea, Catalin Botezatu, Tania Budi, Vica Blochina, Alexandra Dinu, GALYNA iar peste hotare Victoria si David Beckam.

Rudraksha cu cinci fatete Asigura o viata lunga si multa sanatate (Paanch Mukhi Rudraksha)

Rudraksha pentafatetata simbolizeaza tatal divin. Aceasta margica aduce pace si calm în comportamentul nostru, de unde si semnificatia ei. Este o Rudraksha care are, de asemenea, puteri tamaduitoare. Ea asigura o viata lunga si o sanatate de fier pentru cei ce o poarta sau o tin aproape de corp.

Ea îsi protejeaza stapanul de atacurile bruste, neasteptate. Va ajuta la crearea unei mai bune dispozitii în cazul persoanelor deprimate. În plus, detine puterea de a genera o senzatie de beatitudine.

Cumpara acum o bratara din Rudrasha

Comments

comments

5 Comments

 1. niculescu claudia

  January 24, 2014 at 3:08 pm

  vreau si eu bratara personalizata

 2. pAcaleala

  August 7, 2014 at 11:33 pm

  placebo, sa fim seriosi CATALIN BOTEZATU MEREU E BOLNAV, BORCEA UMBLA LA VRAJTOARE, numai cei slabi au nevoie de placebo, poti lua orice sa ti faci talisman din ea, si e superb…

 3. pAcaleala

  August 7, 2014 at 11:35 pm

  asa a fost si cu inelul Luxor, si l am de ani de zile, dar situatia mea financiara e la pamant, nu am loc de munca, stau in chirie si abia ma descurc, si doamne cata gandire pozitiva am!

 4. silvia

  August 10, 2014 at 12:34 pm

  Vreau sa cumpar si eu o bratara cum sa procedez?

 5. valentin

  October 17, 2014 at 6:02 pm

  buna seara , eu ma aflu in india in acest moment si pot aduce in tara aceste bratari . pret 200 lei pt detalii valentinpoleanu@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Read previous post:
Cum sa depasim fricile copiilor pas cu pas?

 Alina Ioana Ciocodan, psiholog Metoda de a aborda frica progresiv este cea mai eficienta. A-l arunca pe copil in apa...

Close